Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige, persoonlijke verloskundigenpraktijk in de mooie Bollenstreek. Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen waardoor we elkaar goed kunnen leren kennen tijdens de zwangerschap. Wij bieden zorg op een kleinschalig niveau, waarbij jij en je partner in het middelpunt staan.
 

Het krijgen van een kindje is een natuurlijk proces, waarbij emotionele en mentale aspecten een even grote rol spelen als lichamelijke processen. Als verloskundigen willen we je bijstaan, ondersteunen en begeleiden in deze bijzondere tijd waarin jullie ouders worden. Jullie wensen en visie zijn de basis tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd, wij zullen jullie hierbij ondersteunen en meedenken wat het beste jullie past bij. 

Je kan bevallen op elke gewenste manier, thuis of in het ziekenhuis. We streven ernaar dat je vol vertrouwen je bevalling en het ouderschap tegemoet gaat. Een badbevalling behoort ook zeker bij ons tot de mogelijkheden, wij bieden de mogelijkheid aan om deze te huren. We nemen de tijd voor jullie door middel van langere afspraken en zijn altijd laagdrempelig beschikbaar voor een extra controle of het beantwoorden van vragen. 


Foto Marleen

Marleen Potters

Verloskundige

Verloskundige worden was mijn droom van jongs af aan. Mijn moeder is kraamverzorgster, dus het zit ook een beetje in de genen. Sinds 2009 ben ik verloskundige bij Santé en vind ik het een heerlijke populatie! Het beroep is lekker afwisselend en het opbouwen van een vertrouwensband met de zwangere en haar partner in een aantal maanden tijd is heel fijn. Hoe vaak ik wel niet denk: 'I love my job'. Ik ben moeder van een dochter (2015) en twee zoons (2017&2020): ik ben drie keer thuis bevallen, wat ik heel fijn vond. Ik geniet met volle teugen van het moederschap.

Marleen staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 19910949203.

Foto Sandra

Sandra Weststrate

Verloskundige

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Santé, in 2017 ben ik, naast Marleen, het vaste gezicht van de praktijk geworden. Ik vind het belangrijk dat een vrouw haar eigen keuzes kan maken rondom de geboorte, dat ze vertrouwen heeft in haar lichaam en ze in haar kracht staat in deze bijzondere periode. Vrouwen hierbij ondersteunen is voor mij het mooiste wat er is. Het begeleiden van de zwangerschap, bevalling en kraamweek is iedere keer weer uniek wat ons werk zo bijzonder maakt! Ik ben zelf moeder van 2 dochters (2016 en 2019) en ben twee keer thuis in bad bevallen. 

Sandra staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 69917079003.

Foto Mandy

Mandy Wortel

Waarnemend verloskundige

Ik ben Mandy Wortel en ik ben sinds 2019 met veel plezier aan het werk in deze regio. Het is voor mij erg bijzonder om vrouwen en hun partners te begeleiden tijdens deze speciale tijd van hun leven, elke keer opnieuw. Juist omdat deze periode zo waardevol is, vind ik het belangrijk om persoonlijke zorg te leveren en zo ook jullie wensen centraal te kunnen stellen. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Mandy staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 79926796703

 

Foto Loes

Loes Latten

Praktijkassistente

Sinds 2002 werk ik als verpleegkundig assistente bij Santé. Zwangeren en hun familie begeleiden vind ik het fijnste werk wat er is. Een praatje, een lach en soms een traan. 
Zelf ben ik moeder van 3 volwassen kinderen en weet dus hoe bijzonder zwangerschap, bevallen en het moederschap is. 

Loes staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 19026004030.

Foto Marieke

Marieke Middelkoop

Praktijkassistente

Sinds 2010 werk ik als assistente in deze leuke praktijk. In het verleden heb ik HBO-V gedaan en heb ik in verschillende takken van de gezondheidszorg gewerkt. Het contact met de cliënten en hun partners, de afwisseling en de fijne collega's zorgen er voor dat ik steeds met plezier aan het werk ben. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. 

Marieke staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 9032876630.