De praktijk

Wij zijn een kleinschalige, persoonlijke verloskundigenpraktijk in de mooie Bollenstreek. Wij bieden professionele zorg op een kleinschalig niveau, waarbij jij en je partner centraal staan. Wij zien het krijgen van een kindje als een natuurlijk, gezond proces waarbij de kracht én autonomie van de vrouw in die periode centraal staat. We vinden het belangrijk dat jij met je partner de regie hebt in het hele proces. Als verloskundigen willen we je bijstaan, ondersteunen en begeleiden in deze bijzondere tijd. 


We streven een persoonlijke benadering aan te bieden en zetten de wensen van de zwangere vrouw centraal. Samen gaan we op zoek naar de beste manier van begeleiding voor jullie. Je kan bevallen op elke gewenste manier, thuis of in het ziekenhuis. We streven ernaar dat je vol vertrouwen je bevalling en het ouderschap tegemoet gaat. Ook een badbevalling behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij nemen de tijd voor je in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamweek. We bieden o.a. langere consulten waardoor we ook echt de tijd voor jullie kunnen nemen en zijn altijd laagdrempelig beschikbaar voor een extra controle of het beantwoorden van vragen. 


Foto Marleen

Marleen Potters

Verloskundige

Verloskundige worden was mijn droom van jongs af aan. Mijn moeder is kraamverzorgster, dus het zit ook een beetje in de genen. Sinds 2009 ben ik verloskundige bij Santé en vind ik het een heerlijke populatie! Het beroep is lekker afwisselend en het opbouwen van een vertrouwensband met de zwangere en haar partner in een aantal maanden tijd is heel fijn. Hoe vaak ik wel niet denk: 'I love my job'. Ik ben moeder van een dochter (2015) en een zoon (2017): ik ben twee keer thuis bevallen, wat ik heel fijn vond. Ik geniet met volle teugen van het moederschap.

Marleen staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 19910949203.

Foto Sandra

Sandra Weststrate

Verloskundige

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Santé, in 2017 ben ik, naast Marleen, het vaste gezicht van de praktijk geworden. Ik vind het belangrijk dat een vrouw haar eigen keuzes kan maken rondom de geboorte, dat ze vertrouwen heeft in haar lichaam en ze in haar kracht staat in deze bijzondere periode. Vrouwen hierbij ondersteunen is voor mij het mooiste wat er is. Het begeleiden van de zwangerschap, bevalling en kraamweek is iedere keer weer uniek wat ons werk zo bijzonder maakt! Ook bij mij zit het vak een beetje in het bloed want ook mijn moeder is kraamverzorgster. Ik ben zelf moeder van 2 dochters (2016 en 2019) en ben twee keer thuis in bad bevallen. 

Sandra staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 69917079003.

Foto Michelle

Michelle van Herpen

Verloskundige

Sinds 1 maart 2017 ben ik vaste waarneemster bij Santé. Ik vind het bijzonder om bij de geboorte van een kind, maar ook van de ouders, voor de eerste keer of opnieuw, aanwezig te zijn. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat jullie wensen zijn, zodat jullie goed kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Michelle staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 9922239203.

Foto Loes

Loes Latten

Praktijkassistente

Sinds 2002 werk ik als verpleegkundig assistente bij Santé. Zwangeren en hun familie begeleiden vind ik het fijnste werk wat er is. Een praatje, een lach en soms een traan. 
Zelf ben ik moeder van 3 volwassen kinderen en weet dus hoe bijzonder zwangerschap, bevallen en het moederschap is. 

Loes staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 19026004030.

Foto Marieke

Marieke Middelkoop

Praktijkassistente

Sinds 2010 werk ik als assistente in deze leuke praktijk. In het verleden heb ik HBO-V gedaan en heb ik in verschillende takken van de gezondheidszorg gewerkt. Het contact met de cliënten en hun partners, de afwisseling en de fijne collega's zorgen er voor dat ik steeds met plezier aan het werk ben. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. 

Marieke staat ingeschreven in het BIG register onder nummer 9032876630.