Stagiaires

In onze praktijk loopt er regelmatig een verloskundige in opleiding met ons mee. We hechten belang aan goed opgeleide verloskundigen voor de toekomst. We vinden het fijn om een stukje van onze visie en persoonlijke, kleinschalige werkwijze mee te geven aan de verloskundigen van de toekomst. 

Als er een verloskundige in opleiding aanwezig is in de praktijk worden jullie daarover geinformeerd via een briefje in de wachtkamer. Mocht je bezwaar hebben tegen een stagiaire mag je dat natuurlijk altijd aangeven bij de verloskundige of assistente! 

 

Vanaf 28 juni begint Tessa bij ons aan haar stage:

Even voorstellen….Ik ben Tessa. Momenteel volg ik de Belgische opleiding tot verloskundige. Ik ben 37 jaar en moeder van 3 dochters en 2 (bonus) dochters in de leeftijd van 10, 10, 8, 6 en 4 jaar. Zelf ben ik woonachtig in Brabant, dus het praten met de zachte “G” zal niet verassend zijn. Hoe kom ik dan hier terecht? Mijn schoonouders wonen in Voorhout en persoonlijk vind ik dit een mooie en gezellige omgeving. Vanaf 28 juni 2021 tot eind augustus 2021 kom ik stage lopen bij Verloskundigenpraktijk Santé te Sassenheim. We kunnen elkaar tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling, op huisbezoeken maar ook op kraambezoeken. Mocht je bezwaar hebben dat ik tijdens deze momenten aanwezig ben, geef het dan gerust van te voren aan bij de verloskundigen zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Ik hoop ontzettend veel te mogen leren en kennis te maken met jullie in deze bijzondere tijd! Heb je vragen of wil je nog meer van me weten? Vragen zijn altijd welkom! Liefs, Tessa