• 24/7 bereikbaar
  • Bevallen op elke gewenste manier
  • Jij en je partner staan centraal

Zwangerschapsklachten

Een van de vervelendste dingen van zwanger zijn moeten wel de bijkomende zwangerschapsklachten zijn. Door de ingrijpende veranderingen die je lichaam gedurende je zwangerschap doormaakt, raakt je systeem behoorlijk van slag. Zo kun je last krijgen van een breed scala aan onprettige kwalen. Door middel van passende adviezen helpen we jou in de praktijk om de zwangerschapsklachten zo dragelijk mogelijk te maken.

 

Bel ons: 06-29433303

Wij helpen je met een breed scala aan zwangerschapsklachten

Als jij je rot voelt door zwangerschapsklachten, gaan wij gericht te werk om je ongemak of pijn te verzachten. De zwangerschap is immers vaak al stressvol genoeg zonder dat daar nog extra klachten bovenop komen. Vrouwen rapporteren tijdens hun zwangerschap vaak de volgende klachten:

·         Aambeien

·         Spataderen

·         Bandenpijn

·         Bekkenpijn

·         Blaasontsteking

·         Vaginaal bloedverlies

·         Harde buiken

·         Jeuk

Dit is uiteraard verre van een volledige opsomming. De deskundige verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Santé helpen je met het omgaan van vervelende zwangerschapsklachten. Ook voor informatie over het verrichten van prenatale screening bij je kind en het maken van vitaliteitsecho’s kun je bij ons terecht

Zoveel mogelijk zorg buiten het ziekenhuis om

Wij proberen je zo goed mogelijk dicht bij huis te helpen. Zo nodig verwijzen we je door naar bijvoorbeeld een bekkenfysiotherapeut of spatadertherapeut. Natuurlijk kunnen wij je ook doorverwijzen naar het ziekenhuis als dit nodig is. Heb je vragen over zwangerschapsklachten of wil je ons graag inschakelen om je te helpen met het omgaan hiermee? Mail dan naar verloskundigensassenheim@gmail.com of bel naar 0629433303.