• 24/7 bereikbaar
  • Bevallen op elke gewenste manier
  • Jij en je partner staan centraal

Verloskundige Oestgeest

Voor verloskundige zorg in de regio’s Sassenheim, Voorhout en Oegstgeest zit je bij Santé goed. Onze kleinschalige, persoonlijke verloskundigenpraktijk in de Duin- en Bollenstreek is gevestigd in Sassenheim. Wij kunnen jou zorg bieden als je woonachtig bent in Sassenheim en omstreken, zoals Voorhout, Warmond en Oestgeest. Maak een afspraak en ontdek het voordeel van een persoonlijke en zorgzame begeleiding gedurende je zwangerschap.

 

Bel ons: 06-29433303

Kies Santé voor de beste verloskundige in regio’s Oestgeest en Voorhout

Ons kleine team van drie verloskundigen biedt jou en je partner persoonlijke begeleiding bij de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamweek. We nemen ruim de tijd voor jullie en gaan samen op zoek naar de beste zorg die bij jullie past. We vinden daarbij keuzevrijheid belangrijk zodat je zelf de regie in handen houdt in deze bijzondere periode. We denken ook graag met je mee tijdens je zwangerschap over bijvoorbeeld het maken van een geboorteplan. Vanuit de wetenschap komt naar voren dat een kleinere praktijk ook zorgt voor betere uitkomsten van de zwangerschap.

Wij bieden ook een aantal extra's in de praktijk. Zo verhuren wij bijvoorbeeld een bevalbad en TENS-apparaat. Ook biedt de verloskundige van Santé tijdens de zwangerschap voorlichtingsbijeenkomsten aan om jullie zo goed mogelijk te kunnen informeren  zodat jullie goed voorbereid de bevalling ingaan. Je kan bij ons terecht op de spreekuren op maandag of dinsdag. Ook is er een à twee keer per week een avondspreekuur. Als geen van deze gelegenheden jou uitkomen gaan we samen op zoek naar een oplossing. Er is veel mogelijk bij ons doordat we een klein, betrokken team zijn. 

Wij staan altijd voor je klaar

Voor bevallingen, spoedgevallen, dringende vragen en ongerustheid zijn wij dag en nacht te bereiken op 06-29433303. Om je aan te melden voor een verloskundige in regio Oestgeest of Voorhout verzoeken wij je aan te melden via ons aanmeldformulier. Wij nemen dan contact met je op. Je kan jezelf ook telefonisch aanmelden via 0252-213160.